Ajankohtaista

23.03.2017 Oletko etsimämme kokenut asiakkuusjohtaja?

Mainostoimisto SST Oy on turkulainen vuonna 1989 perustettu täyden palvelun markkinointiviestinnän toimisto, jolla on vahva digitaalinen osaaminen. Saman katon alta löydät yli kolmekymmentä mainonnan, viestinnän ja digitaalisen tuotannon ammattilaista.Nyt etsimme joukkoomme ASIAKKUUSJOHTAJAA.
Jos olet myyntihenkinen, kokenut markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen, ota yhteyttä!
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset ja tiedustelut osoitteeseen [email protected] tai soittamalla p. 044 084 6036.

26.01.2017 Kristiina Paavola Mainostoimisto SST:n toimitusjohtajaksi

Mainostoimisto SST:n toimitusjohtajaksi on 3.1.2017 alkaen nimitetty yrityksen varatoimitusjohtaja Kristiina Paavola. SST:n perustaja ja toimitusjohtaja Sirpa Uusitalo jatkaa aktiivista työtä liiketoimintajohtajana sekä hallituksen puheenjohtajana.Pitkän uran SST:ssä copywriterina, asiakkuusjohtajana ja varatoimitusjohtajana tehneen Paavolan vastuulle siirtyvät yrityksen operatiivinen johto sekä henkilöstöjohtaminen. Uusitalo jatkaa työskentelyä liiketoimintajohtajana asiakasrajapinnassa ja uusasiakashankinnassa kuten tähänkin asti. Lisäksi hän vastaa SST:n kehittämis- ja strategiatyöstä yhdessä Paavolan kanssa.

22.08.2016 Tapaturmapäivän videoille kunniamaininta!

Kiiretapaturmien vähentämiseen tähtäävät videot palkittiin kansainvälisessä International Safety Media Awards 2016 -kilpailussa."Hoppu, poppu, nyt sais jo tulla loppu!" Tähän tapaan rallatettiin Työturvallisuuskeskuksen, sen yhteistyökumppanien ja Mainostoimisto SST:n toteuttamassa Tapaturmapäivän kampanjassa. Kampanjaan suunnitellut videot saivat syyskuussa 2016 kunniamaininnan
International Safety Media Awards -kilpailussa. Kisassa palkittiin tapaturmien ehkäisyyn ja turvallisuuteen liittyviä kampanjoita ja siihen otti osaa yli 100 osallistujaa eri puolilta maailmaa.