Kristiina Paavola Mainostoimisto SST:n toimitusjohtajaksi

Mainostoimisto SST:n toimitusjohtajaksi on 3.1.2017 alkaen nimitetty yrityksen varatoimitusjohtaja Kristiina Paavola. SST:n perustaja ja toimitusjohtaja Sirpa Uusitalo jatkaa aktiivista työtä liiketoimintajohtajana sekä hallituksen puheenjohtajana.

Pitkän uran SST:ssä copywriterina, asiakkuusjohtajana ja varatoimitusjohtajana tehneen Paavolan vastuulle siirtyvät yrityksen operatiivinen johto sekä henkilöstöjohtaminen. Uusitalo jatkaa työskentelyä liiketoimintajohtajana asiakasrajapinnassa ja uusasiakashankinnassa kuten tähänkin asti. Lisäksi hän vastaa SST:n kehittämis- ja strategiatyöstä yhdessä Paavolan kanssa.

  • Otan iloisin ja luottavaisin mielin haasteen vastaan. SST:ssä työskentelee 33 ammattilaista, ja yritys on erinomaisessa taloudellisessa kunnossa. Olemme panostaneet lisäarvon tuottamiseen asiakkaillemme. Tämä edellyttää jatkuvaa analyysia siitä, mihin trendeihin ja kehityksen suuntiin asiakkaiden kannattaa lähteä mukaan. Sirpalla on kyky nähdä aallonharjoille ja niiden ylikin, ja nyt hän voi keskittyä kehitystyöhön entistä enemmän, Paavola toteaa.

SST kehittää aktiivisesti innovatiivisia tuotteita ja palveluja, jotka synnyttävät uusia ratkaisuja asiakkaiden jatkuvasti muuttuviin markkinointiviestinnän tarpeisin. SST:ssä on tähän työhön kaikki valmiudet: koulutettu ja kokenut henkilökunta, oma viestintä- ja digiyksikkö sekä videotuotanto studiotiloineen. Viime vuosina SST:ssä on panostettu erityisesti digitaalisiin palveluihin.

  • Kristiina on alan täysiverinen ammattilainen ja myös kokenut johtaja. Yhteistyömme niin yrityksen, henkilökunnan kuin asiakkaidemme hyväksi jatkuu kuten ennenkin. Olemme toimineet työparina jo pitkään, Uusitalo kertoo.

SST:n asiakaskuntaan lukeutuu niin yrityksiä, ministeriöitä, kuntia kuin yhteisöjä. Valtaosa asiakkaista toimii valtakunnallisesti ja tulee pääkaupunkiseudulta. SST:n liikevaihto vuonna 2015 oli noin 4,6 miljoonaa euroa. SST on perheyritys, jonka omistaa Sirpa Uusitalo lapsineen.