Työt - Mainostoimisto SST

AMMATTILAISPORTAALI: ORIONIN GALENOS.FI

Galenos.fi-verkkosivusto on tietopankki apteekki- ja hoitoalan ammattilaisille. Jatkuvakehitteinen portaali toimii koulutus-, tieto- ja markkinoinnin materiaalipankkina, siellä tehdään myös tuotetilaukset.


REKRY- JA MIELIKUVAKAMPANJA: PUOLUSTUSVOIMAT

Moni ei tiedä, että Puolustusvoimien 12 000 työntekijästä noin kolmasosa on siviilejä. Rekrytointikampanjassa jaetaan tietoa monipuolisista tehtävistä sekä haetaan esimerkiksi kyberalan osaajia.


Brändin tunnettuus: PharmaServicen lääkeannostelija Anja

Anja on PharmaService Oy:n tarjoama lääkkeiden koneellinen annosjakelupalvelu, jolle halutaan lisää käyttäjiä. Palvelun tunnettuuden vahvistamisessa markkinointia on suunnattu sekä terveydenhuollon ammattilaisille että kuluttajille. 


Myynnin kasvattaminen: Orionin keräilykampanja

Orionin keräilykampanja on kasvattanut itsehoitotuotteiden myyntiä lukuisissa apteekeissa jo vuosien ajan. Jokaisessa kampanjassa kymmenet tuhannet asiakkaat ovat hankkineet keräilyleimoilla mieluisia ja hyödyllisiä tuotelahjoja.


Webinaari- ja webcast-palvelut: Case THL

Toteutamme monenlaisten tapahtumien suoratoiston, oli kyse sitten koulutuksesta, seminaarista, tiedotustilaisuudesta tai vaikka henkilöstön etäjuhlista etäesiintyjineen. 


Ostot ja myynti verkossa: Kentek E-tukku

Raskaan kaluston ja teollisuuden suodattimet sekä komponentit siirtyvät ostoskoriin E-tukussa, Kentekin verkkokaupassa. Asiakkaat saavat verkkokaupasta konekohtaiset tarvikkeet ja myyjät tekevät tilaukset asiakkaille E-tukussa.

 


Workshop ja viestintästrategian kiteytys avin tapaan

 
Avin pääviestiä ja eri kohderyhmien sanomia sparrattiin 70 hengen workshopissa. Tavoitteena oli uusi viestintästrategia, joka vastaa uuden strategian painopisteitä. Selkeä ohje visualisoitiin infograafein.